Vihdoinkin omat nettisivut ovat totta – olen siitä kovin innoissani! Olen aina ajatellut olevani nopea tekemään päätöksiä, mutta näköjään tietyt asiat vaativat oman kypsyttelyn. Parisen vuotta harkitsin yrittäjäksi ryhtymistä ja lopulta huhtikuussa 2018 uskalsin ottaa tuon askeleen ja perustin oman toiminimen. Moni kehotti jo tuolloin perustamaan omat nettisivut, mutta uskallus ei ihan vielä siinä kohtaa riittänyt.

Yrittäjyyden alkutaival ei sujunut ihan täysin suunnitelmien mukaan eikä ilman vastoinkäymisiä, mutta kuten sanonta kuuluu – vaikeuksien kautta voittoon. Sisulla, rohkeudella ja luottamuksella omaan intuitioon olen mennyt päivä kerrallaan eteenpäin ja nyt yrittäjyyttä on hieman reilu vuosi takana. Voin kiitollisena todeta, että yksi pitkäaikainen haaveeni on totta. Saan tehdä työtä, johon tunnen suurta kutsumusta juuri niin kuin olen aina haaveillut sitä tekeväni, jolloin työ ei tunnu työnteolta, vaan sydämen asialta. 

Nyt myös vihdoinkin verkossa! Tänne blogiini tulen kirjoittamaan liikuttavaa asiaa satumaisella tyylillä eli suurella sydämellä ja intohimolla liikkumiseen, fysioterapiaan, pilatekseen sekä yleisesti terveyteen ja hyvinvointiin liittyen, joten pysykää kuulolla. Toivon myös tapaavani teidät instagramissa sekä facebookissa, joista löydät minut käyttäjätunnuksella @fysioterapeuttisatu. Aktiivista ja energistä syksyn alkua kaikille!