Hyvinvointivalmennus

Hyvinvointivalmennus

Meidät on luotu liikkumaan ja käyttämään kehoamme monipuolisesti

Hyvinvointivalmennus on yksilöllistä valmennusta ja ohjausta juuri sinun omista tarpeistasi, tavoitteistasi, toiveistasi ja voimavaroistasi lähtien. Liikunnalla on tutkitusti hyvin merkittävä ja kokonaisvaltainen vaikutus niin fyysiselle kuin henkiselle hyvinvoinnillemme. Liikunta on lääke onkin yksi lempisloganeistani. Annostelu on tärkeää suunnitella huolellisesti ja yksilöllisesti. Siksi koen tärkeäksi kokonaisvaltaisen lähestymistavan, jossa huomioimme myös laajemmin hyvinvointiin vaikuttavia tekijöitä. 

Meidät on luotu liikkumaan ja käyttämään kehoamme monipuolisesti. Joskus kuitenkin haastavat elämäntilanteet, loukkaantumiset tai muut vastoinkäymiset saattavat aiheuttaa meille tilanteita, jolloin liikunta jää vähemmälle; kunto rapistuu ja paino nousee. Oli syyt mitkä tahansa, tärkeintä on olla syyllistämättä itseään. Sen sijaan saatat tarvita ammattilaisen kannustavaa ohjausta, tukea sekä rinnalla kulkemista motivaation ylläpitämiseksi ja muutoksen saavuttamiseksi. 

Olipa tavoitteenasi liikuntaharrastuksen aloittaminen, tavoitteellisempi harjoittelu tai mietit, miten ehkäistä rasitusvammoja vaikka maratonille valmistautuessa, autan sinua tavoitteissasi. Ota yhteyttä ja kartoitamme yhdessä kattavasti tämän hetkisen tilanteesi – suunnittelemme siihen soveltuvan tavoitteidesi ja toiveittesi mukaisen, juuri sinulle sopivan ohjelman toteutettavaksi siellä, missä sinä haluat liikkua.