Fysioterapia

Fysioterapeuttina koen tärkeäksi ennaltaehkäisevän toiminnan sekä kokonaisvaltaisen lähestymistavan

Mitä fysioterapia on?

Fysioterapia on hyvin monimuotoinen terapiamuoto, jossa tavoitteena on edistää sekä ylläpitää ihmisten terveyttä, toimintakykyä ja liikkumista. Kun puhumme fysioterapiasta, ajattelemme herkästi vain fyysisiä, kehollisia ominaisuuksia tai oireita. Tärkeää on kuitenkin aina huomioida kokonaisuus sekä pyrkiä edistämään kehon ja mielen saumatonta yhteistyötä.  Tämän yhteistyön harjoittamisen myötä oma kehotietoisuus lisääntyy, ja on mahdollista saada pysyviä muutoksia aikaan.

Asiakkainani käy ihmisiä monenlaisten vaivojen ja taustojen kanssa aina nuorista urheilijoista ikäihmisiin, liikunnallisesti vähemmän aktiivisista henkilöistä aktiiviliikkujiin ja kaikkea siltä väliltä. Ammatillisesti kiinnostukseni on vahvasti myös lantionpohjan fysioterapiassa sekä suorien vatsalihasten erkaumaan liittyvissä ongelmissa, jotka ovat yllättävän yleisiä niin miehillä kuin naisilla, synnyttäneillä sekä myös kovaa treenaavilla henkilöillä.  

Pilatesohjaaja Satu Hyökyvaara

Fysioterapia on monimuotoinen terapiamuoto

Ajanvaraus Fysioterapiaan

Pidän fysioterapiavastaanottoa Fysios SelkäCenterissä Helsingin ydinkeskustassa, Fysios Kauniaisten ja Fysios Espoon Matinkylän toimipisteissä. Alla olevasta linkistä pääset suoraan Fysioksen nettiajanvaraukseen sekä profiiliini, josta voit lukea lisää osaamisalueistani fysioterapian saralla. Voit myös tarvittaessa ottaa yhteyttä lomakkeella.

Tervetuloa vastaanotolle! 

Olithan tietoinen, että fysioterapiaan voit tulla myös ilman KELA:N lähetettä.

Fysios toimipisteet
Helsinki – Kauniainen – Espoo